Wanderlust Amsterdam

Putting the fun back in fashion. 

Met felle kleuren en leuke prints is Wanderlust Amsterdam een fun-loving brand. Het modelabel is gericht op vrouwen die er graag uitspringen. De collectie is een op vintage geïnspireerde mix en match van dromerige bohemienstijlen en prints met een ziel van rock & roll. 

Wanderlust Amsterdam laat zich voor iedere collectie inspireren door reizen. In iedere collectie staat een andere bestemming centraal. Dit maakt iedere collectie anders en uniek. Maar één ding blijft altijd hetzelfde: Wanderlust Amsterdam maakt gebruik van de beste stoffen, mooiste prints en heeft oog voor detail en pasvorm.

In het najaar reisden we af naar bella Italia. Voor de Italian Dinner collectie heeft Wanderlust zich laten inspireren door de Italiaanse mode én keuken. Klassieke printjes, de tricolore, Italiaanse nonna's en pasta: je ziet het allemaal terug in deze heerlijke collectie. Pass me the vino, per favore!

Dit voorjaar neemt Wanderlust je mee op safari op de Afrikaanse savanne. Kleurrijke Afrikaanse prints en dierenprints komen terug in prints op rokken, blouses en jurken. De Safari collectie is een brede collectie waarvan de stukken eindeloos met elkaar te combineren zijn. 

© 2015 - 2021 La Femme Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel